Unique

Obradujte svoju suprugu poklonom koji će pamtiti ceo život!

Caka leži u tome što su pokloni za suprugu najlepši kada su personalizovani. Najdosadnije je kada, na primer, većina kućnih prijatelja donese kao poklon dečiju odeću. Vaša supruga na kraju ostaje sa mnogo odeće, koju mališani brzo prerastu. Međutim, šta da radi sa tolikim sličnim poklonima koji nakon nekog vremena izgube na vrednosti? Iz nekog razloga, bilo da ih koriste ili ne, najčešće dobijaju poklone koje ih ostavljaju bez konkretnih uspomena. Evo jednog konkretnog predloga šta biste mogli da poklonite Vašoj supruzi, što će pamtiti celog života – SIGURNO!

soba2

#BebografijaBirthcard je unikatan, originalan i jedinstven poklon koji će ukrasiti sobu vašeg mališana, a obradovati Vašu suprugu do neba! Vi odaberete sliku koja će biti na karti kao i sve informacije o rođenju bebe, a mi Vam šaljemo na kućnu adresu u roku od 7 radnih dana. Ovim poklonom ćete uspeti da sačuvate podatke koje će Vaše dete pratiti celog života! Sigurni smo da će Vas po ovom poklonu Vaša supruga pamtiti i još više voleti!

primer3

Ukoliko Vam se ovo sve dopalo (a znamo da jeste), kliknite na link ispod kako saznali kako da naručite #BebografijaBirthcard.

Kliknite OVDE i naručite Bebografija Birthcard SADA!